vytvarne-potreby-ao.cz

2012 a dál… – Kostrhun Zbyněk Aladin – 15,6×21,7

Tento akční výrobek 2012 a dál... - Kostrhun Zbyněk Aladin - 15,6x21,7 od známé značky Sevt můžete najít u nás teď ve slevě! Cena již od 495 Kč.
EAN: 9788026037101
2012 a dál... - Kostrhun Zbyněk Aladin - 15
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
495

V0241678
Upozornit na něco množství lidí znamená pomoci zdravému lidskému rozumu najít stopu.
GOTTHOLD EPHRAIM LESSING (1729 – 1781), FILOSOF, KRITIK, BÁSNÍK, SPISOVATEL
Aladin se třináct let profesionálně zabývá prací s energiemi a vším, co s tím souvisí (ať už si pod pojmem energie umíme představit cokoli). Za tu dobu prošel mnohými „satori“ (neboli wu či kenšó), „vhledy“ (insight), doslova stovkami iniciací při zasvěceních do pradávných i novějších energetických systémů a nepočítanými transformacemi na silových a posvátných místech, seznámil se (a byl seznámen) se starověkými učeními a tajenými pravdami, magií v původním slova smyslu poznání a vědění, prastarými energetickými systémy, i tím, čemu dnes říkáme geomantie – energetická úprava krajiny ve prospěch jednotlivců i lidstva, využívaná po celé Evropě (nejen) již před téměř desetitisícem let.
Ti, kteří vědí, se prostě objevují v proudu jeho života, vždy když je připraven postoupit o stupínek výš. Byl mu tím také umožněn přístup k dávným tajným řádům a mysterijním školám čtyř kontinentů a jejich ukrývaným znalostem. Stal se pak prostředníkem doslova tisíců zasvěcení adeptů na práci s energií, také předal desítky nových zasvěcovacích systémů, z nichž některé patří k těm nejrozšířenějším mezi veřejností (např. vyšší úrovně Shambally).
Komu se dostalo většího vědění, má je dávati dále, aby jím pomáhal druhým. Vždyť i pro něho samotného bylo darem. Nemohl ho získati. Jmenovitě přijetí zjevení zavazuje. Obyčejně však vytrubují do světa jen ti, kdo vidí málo a to, co pro druhé nemá žádné ceny. Tím škodí lidem, kteří se skutečně stali vědoucími, protože jsou pak již předem házeni s nimi do jednoho koše a nepřikládá se jim žádná cena. Také z těchto důvodů mlčí mnoho vědoucích, kteří by jinak mluvili.
ABD-RU-SHIN (1875 – 1941), MYSTIK A SPISOVATEL
Aladina odedávna fascinovalo to, že se vše děje z nějakého důvodu, že vše řídí skrytá síla, něco či někdo za závojem našeho zapomnění. Informace hledal v historii, do svých deseti let prostudoval snad veškerou tehdy dostupnou antickou literaturu i dějiny Říma, Byzance, Egypta, ale odpovědi přišly až se studováním filosofických systémů, magie a prvními vhledy. Teprve po dalších desetiletích studií pochopil, že i my jsme tvůrci toho, co se kolem nás odehrává, že nejsme jen bezmocnou obětí, ale silnou a vědomou bytostí.
Knihou 2012 a dál… přišla konečně doba se o dávné mysterijní znalosti podělit nejen s adepty jeho iniciačních škol, ale i s vámi čtenáři, kteří teprve začínáte a chcete vědět víc, nejlépe i pravdu.
Vzdělávat lidi neznamená naplnit nádobu, nýbrž zažehnout oheň.
ARISTOFANÉS (ASI -448 – ASI -385 PŘ. N. L.), STAROŘECKÝ DRAMATIK
Aladinovou velkou touhou a jedním ze smyslů jeho „práce“ je, abyste získali motivaci těmito všemi myšlenkami, náměty, informacemi či teoriemi, které jsou v knize zmíněny, se také zabývat. A ještě lépe – převádět je do praktického života. A snad i svým „rozsvícením“ zažehnout další ohýnky v mnoha dalších lidských bytostech. Věřte, je to jedna z nejkrásnějších věcí, které můžeme ve svých hmotných životech zažít. Pak má náš pobyt na tomto světě opravdový smysl.
Účelem veškeré výchovy je probudit génia v člověku.
PÝTHAGORÁS ZE SÁMU (OKOLO 570 AŽ ASI 500 PŘ. N. L.) ZASVĚCENEC, MÁG, FILOSOF, ZAKLADATEL ŠKOLY, KTERÁ SVÝM UČENÍM DODNES OVLIVŇUJE EVROPSKOU CIVILIZACI