vytvarne-potreby-ao.cz

Buď sám sebou – neuveden

Neodolatelný produkt Buď sám sebou - neuveden od populárního výrobce Sevt jednoduše seženete na našich stránkách nyní za akční cenu! Ceny od 199 Kč.
EAN: 9788075086983
Buď sám sebou - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
199

Děti ve věku od 7 do 11 let procházejí obdobím velkých změn a vývoje v oblasti mysli, těla, vzdělávání i společenských vztahů – to vše může mít dopad na jejich utvářející se sebeúctu. Čekají je první zkoušky, uzavírají blízká přátelství a s tím, jak si stále více uvědomují své tělo, se také začínají srovnávat s ostatními. Je naprosto pochopitelné, že některé děti potřebují v tomto období pomoc, aby si zachovaly zdravý pocit sebedůvěry. Kniha Buď sám sebou od Poppy O’Neill nabízí tolik potřebný návod, který dětem dokáže pomoci. Je plná zábavných úkolů, které mohou děti vlastním tempem zpracovávat, ať už samostatně, nebo s pomocí rodičů. Knihou čtenáře doprovází přátelské strašidýlko.

Cvičení a texty v knize u dětí rozvíjejí porozumění vůči sobě i ostatním. Aktivity jsou navrženy tak, aby děti přiměly zamyslet se nad tím, jak vnímají samy sebe i okolní svět, aby podpořily jejich kreativitu a pozitivně vyzdvihly jejich jedinečnost. Děti zjistí, jaké myšlenky a přesvědčení je brzdí, ale především se naučí respektovat a uznávat svou jedinečnost i jedinečnost ostatních lidí. Když se jim podaří změnit svůj úhel pohledu, budou se cítit sebejistěji a budou lépe vybaveny pro nástrahy každodenního života.