vytvarne-potreby-ao.cz

Captain America Steve Rogers 1: Hail Hydra – Spencer Nick

Výjimečný kus Captain America Steve Rogers 1: Hail Hydra - Spencer Nick od značky Sevt jednoduše můžete najít zde teď právě levně. Nyní lze objednat jen za 349 Kč.
EAN: 9788075955067
Captain America Steve Rogers 1: Hail Hydra - Spencer Nick
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

Původní Strážce svobody je zpět!

Steve Rogers byl znovuoživen s novým štítem, s novým týmem i novým posláním. A to právě včas. Bude ho třeba – proti všem zločineckým těžkým váhám uprchlým z Pleasant Hillu. Zpět je i jeho Nemesis, Red Skull. Hydra je nyní nebezpečnější a mocnější než kdy dřív. Ale zatímco Red Skull soupeří o ovládnutí ďábelské organizace s baronem Zemem, Steve pracuje na vlastních plánech – a nikdo mu nebude stát v cestě. Je tohle ten oddaný patriot, kterého znáte a milujete? Když Iron Man a Captain Marvel vženou svět Marvelu do druhé Občanské války, Steve zjišťuje, že je opět v centru celého konfliktu. Udrží Steve mír, když si vybere stranu? Nebo jen přilije olej do ohně?

Obsahuje CAPTAIN AMERICA: STEVE ROGERS #1–6 a materiály z FREE COMIC BOOK DAY 2016 (CAPTAIN AMERICA) #1 – které vytvořili NICK SPENCER, JESÚS SAIZ, JAVIER PINA, MIGUEL SEPULVEDA a RACHELLE ROSENBERGOVÁ.