vytvarne-potreby-ao.cz

Čaroděj V. – Brána na Zemi – Dušek Tomáš

Tento akční produkt Čaroděj V. - Brána na Zemi - Dušek Tomáš od kvalitní značky Sevt můžete získat u nás skutečně levně. Nyní za akční cenu 220 Kč.
EAN: 9788087901250
Čaroděj V. - Brána na Zemi - Dušek Tomáš
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
220

Jak Muž bez tváře předpokládal, zvědavost donutí krále Ahonika otevřít bránu na Zemi. Na Nikovu obhajobu budiž řečeno, že ji otevře na zkoušku, jen na pár okamžiků. Jak sám konstatuje, nemá nejmenší zájem riskovat nebezpečí, které může hrozit z původní planety lidí. Ale cesty osudu jsou nevyzpytatelné a ukazuje se, že i jedno kratičké otevření brány může Spojeným planetám přinést zkázu ještě strašlivější, než byla válka s Mrazivými. Co když tentokrát Nikův důvtip a pověstná železná vůle narazí na síly, proti kterým není obrany? Bude se moci spolehnout na hrstku svých nejbližších i ve chvíli, kdy každému, kdo mu projeví přízeň, hrozí jistá zkáza?
Pátým dílem vrcholí série o králi bez království a kouzelníkovi bez kouzelné moci, a pokud čtenář u předchozích čtyř dílů ocenil napínavý děj plný nečekaných zvratů a překvapivých rozuzlení, rozhodně nebude zklamán ani tentokrát.