vytvarne-potreby-ao.cz

Čas Robinsonů – O’Toole Pavlína

Oblíbený a kvalitní produkt Čas Robinsonů - O'Toole Pavlína značky Sevt snadno můžete najít nyní se slevou! Aktuálně v akci za 280 Kč.
EAN: 9788090607606
Čas Robinsonů - O'Toole Pavlína
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
280

Když se mladá manželka a matka Petra Tomanová stěhovala na začátku 90. let z Čech do Ameriky, vezla si s sebou i svůj vlastní sen – vzdělat se, podnikat a zajistit svým dětem tu nejlepší budoucnost. O několik let později si na drahé a náročné stadium vydělává úklidem domácností bohatých Američanů, po nocích se učí na zkoušky, stará se o děti a domácnost, a s vypětím všech sil se snaží na svůj původní sen dosáhnout. Zároveň ji ale tíží dominantní a násilné chování manžela Richarda, které ji svazuje a táhne zpět, ale ona řešení tohoto problému stále odkládá. Celá rodina tak žije pod neustálým tlakem strachu a obav z budoucnosti. Jednoho dne se ale okolnosti dramaticky změní a Petra je donucena jednat, aby neztratila úplně vše, včetně svých dětí a vlastního života. Tolik obávaný krok do neznáma spustí lavinu událostí, které již nelze zastavit.

Pavlína O´Toole (*2. 2. 1967, Litoměřice) je českou bloggerkou a spisovatelkou. Absolvovala čtyřleté bakalářské studium na soukromé škole liberálních umění William Jewell College v Liberty v americkém Missouri, kde obdržela bakalářský titul z ekonomie. Jako vedlejší obory studovala psychologii a kritické psaní. Pracovala několik let na manažerských pozicích pro nadnárodní firmy a státní správu státu Missouri. Od roku 2002 žije v USA. Po úspěšném vydání první knihy „Čas Robinsonů“ pracuje na další. Nyní žije v Kansas City se svým milujícím manželem a synem.