vytvarne-potreby-ao.cz

CD Noční pád – DeMille Nelson

Kvalitní a levný výrobek CD Noční pád - DeMille Nelson s osvědčenou značkou Radioservis snadno naleznete teď skutečně výhodně! Ceny od 269 Kč.
EAN: 8590236088726
CD Noční pád - DeMille Nelson

Čte Igor Bareš, Dana Černá, Jaroslav Plesl. Napínavý špionážní román, který vás chytne a nepustí. Nelson DeMille se vrací ke katastrofě letu číslo TWA 800, při níž zemřelo 230 lidí.

Za soumraku na pláži na Long Islandu se Bob Mitchell a Janet Whitneyová oddávají milostným radovánkám a vše si natáčejí na kameru postavenou tak, aby zachytila každý lechtivý detail. Noční oblohu však najednou ozáří obrovský výbuch. Zatímco se policejní vozy ženou k místu neštěstí, dvojice popadne kameru a mizí.
Pět let po nehodě je pád letu 800 připsán mechanické závadě. Pro Johna Coreyho a Kate Mayfieldovou z elitní protiteroristické jednotky FBI tím však případ není uzavřen. S podezřením na snahu o ututlání případu vycházející z nejvyšších kruhů a v rozporu s rozkazy se rozhodnou získat důkaz, který odhalí pravdu o tom, co se opravdu stalo s letem 0800 – videokazetu zachycující milostné hrátky na pláži a poslední okamžiky letadla odsouzeného k záhubě.

celkový čas 6 hodin 31 minut