vytvarne-potreby-ao.cz

Černé ovce a beránek boží – Cannonová Joanna

Tento neodolatelný výrobek Černé ovce a beránek boží - Cannonová Joanna originál od výrobce Sevt jednoduše získáte zde teď skutečně výhodně! Ceny od 349 Kč.
EAN: 9788075774583
Černé ovce a beránek boží - Cannonová Joanna
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

Kdo je bez viny, ať hodí kamenem.

Rok 1976, Anglie. Paní Creasyová zmizela a celá Ulice si šušká. Sousedé viní z jejího náhlého zmizení vlnu veder, ale desetiletá Grace s kamarádkou Tilly o tom nejsou tak docela přesvědčené. Léto pálí čím dál víc a dívky se rozhodnou vzít záležitost do vlastních rukou. Inspirovány místním vikářem začnou hledat Boha. Věří totiž, že když najdou jeho, mohly by najít i paní Creasyovou a přivést ji zpátky domů.

Kurážná Grace spolu s hloubavou Tilly chodí od domu k domu a pátrají po indiciích. Slepá ulice postupně vydává svá tajemství a malé detektivky odhalí mnohem více, než si představovaly. Začíná se rozplétat komplikovaná historie lží a klamů. Každý v Ulici se snaží skrývat to, čím nezapadá.

Uhlídat své zvláštnosti před ostatními je ale v dusivém letním parnu téměř nemožné. Trávníky usychají, chodníky se roztékají a životy sousedů se začínají obnažovat. Dívky si neuvědomují, že stejná tajemství rozplétala před svým zmizením i paní Creasyová