vytvarne-potreby-ao.cz

Český jazyk 6.r. a prima VG – hybridní učebnice /nová generace/ – Krausová Z., Teršová R., Chýlová H., Prošek M., Málková J. – 21 x 29,7 cm

Tento skvělý kus Český jazyk 6.r. a prima VG - hybridní učebnice /nová generace/ - Krausová Z., Teršová R., Chýlová H., Prošek M., Málková J. - 21 x 29,7 cm od společnosti Nakladatelství Fraus, s.r.o. snadno seženete tady opravdu levně! Nabídky již od 199 Kč.
EAN: 9788074896910
Český jazyk 6.r. a prima VG - hybridní učebnice /nová generace/ - Krausová Z.

V nové generaci učebnic českého jazyka zpracované dle RVP ZV jsou zařazena nová cvičení na práci s textem a posílení čtenářské gramotnosti, závěrečná Souhrnná cvičení, průřezová témata více orientována do jazyka a literatury a část učiva je odstupňováno cvičeními pro chytré hlavy. V učebnici pro 6. ročník je aktualizován oddíl Komunikace a sloh, přidán e-mail a SMS a doplněna nová cvičení. Výhody nové hybridní verze HYBRIDNÍ = unikátní propojení s online materiály a interaktivním procvičováním s okamžitou zpětnou vazbou.      Hybridní verze učebnic nové generace je prostřednictvím unikátních kódů v zápatí stran rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma. Stačí na www.skolasnadhledem.cz zadat číselný či QR kód a žáci získají přístup k zajímavým videím, audionahrávkám, odkazům a interaktivním cvičením. Tyto materiály jsou vždy společné pro danou kapitolu a pomohou žáky inspirovat a motivovat v učení a zároveň podpoří i jejich digitální kompetence.