vytvarne-potreby-ao.cz

Český jazyk 7.r. a sekundu VG – hybridní učebnice (nová generace) – Krausová Z., Teršová R., Chýlová H., Růžička P., Prošek M. – 21 x 29,7 cm

Tento oblíbený produkt Český jazyk 7.r. a sekundu VG - hybridní učebnice (nová generace) - Krausová Z., Teršová R., Chýlová H., Růžička P., Prošek M. - 21 x 29,7 cm od značky Nakladatelství Fraus, s.r.o. pořídíte nyní skutečně levně. Nabídka již od 199 Kč.
EAN: 9788074896927
Český jazyk 7.r. a sekundu VG - hybridní učebnice (nová generace) - Krausová Z.

Český jazyk 7 – nová generace. V nové generaci učebnic českého jazyka zpracované dle RVP ZV jsou zařazena nová cvičení na práci s textem a posílení čtenářské gramotnosti, závěrečná Souhrnná cvičení, průřezová témata více orientována do jazyka a literatury a část učiva je odstupňováno cvičeními pro chytré hlavy. V učebnici pro 7. ročník je navíc detailně vysvětlen postup tvoření slov důsledně po krocích, jsou přidána cvičení na určování vedlejších vět a je doplněna kapitola Slova s časovým příznakem. Výhody nové hybridní verze HYBRIDNÍ = unikátní propojení s online materiály a interaktivním procvičováním s okamžitou zpětnou vazbou.      Hybridní verze učebnic nové generace je prostřednictvím unikátních kódů v zápatí stran rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma. Stačí na www.skolasnadhledem.cz zadat číselný či QR kód a žáci získají přístup k zajímavým videím, audionahrávkám, odkazům a interaktivním cvičením. Tyto materiály jsou vždy společné pro danou kapitolu a pomohou žáky inspirovat a motivovat v učení a zároveň podpoří i jejich digitální kompetence.