vytvarne-potreby-ao.cz

Český jazyk 7 s nadhledem 2v1 – hybridní pracovní sešit – Z. Krausová, R. Teršová, P. Růžička, H. Chýlová, M. Prošek, L. Cíglerová – 21 x 29,7 cm

Ve slevě tento kus Český jazyk 7 s nadhledem 2v1 - hybridní pracovní sešit - Z. Krausová, R. Teršová, P. Růžička, H. Chýlová, M. Prošek, L. Cíglerová - 21 x 29,7 cm pocházející od značky Nakladatelství Fraus, s.r.o. jednoduše získáte na našich stránkách za akční cenu! Akční cena od 99 Kč.
EAN: 9788074896231
Český jazyk 7 s nadhledem 2v1 - hybridní pracovní sešit - Z. Krausová

2. vydání barevných pracovních sešitů aktualizované a doplněné o nové úkoly na základě zpětné vazby ze škol a www.skolasnadhledem.cz. Vhodné ke všem učebnicím češtiny pro 7. ročník. Unikátní propojení na online procvičování a testování nabízí okamžitou zpětnou vazbu. Obsahuje přípravu na přijímací zkoušky, možnost sebehodnocení, rozmanité úkoly pro lepší zvládnutí učiva češtiny, přehled učiva ke stažení. Barevný pracovní sešit pro procvičování a opakování učiva českého jazyka 7. ročníku je atraktivní svým obsahem i vzhledem, obsahuje různorodá cvičení včetně souhrnných cvičení a testových úloh za každou kapitolou a pozvolné přípravy na přijímací zkoušky. Unikátní propojení sešitů na online procvičování a testování na portálu Škola s nadhledem (www.skolasnadhledem.cz) nabízí žákům další možnost procvičování s okamžitou zpětnou vazbou. Díky jedinečnému kódu v zápatí každé stránky si mohou vypracovávat ke každému tématu v pracovním sešitu další zábavná online cvičení a souhrnné testy. Při jejich řešení žáci ihned zjistí, co si musí ještě zopakovat a co je pro ně již hračka. Nedílnou součástí pracovního sešitu je sebehodnocení v grafické podobě na každé stránce a podrobnější slovní i grafické sebehodnocení na konci každého tématu. Žáci mají dostatek prostoru na dopsání svých odpovědí, cvičení určená k ústnímu řešení jsou označena ikonou. Část Komunikace a sloh je doplněna rozsáhlým fotografickým materiálem. Jsou zařazeny i zábavné, tvořivé a náročnější úlohy. Na Škole s nadhledem je k dispozici i přehled učiva – ke stažení zdarma.