vytvarne-potreby-ao.cz

Český jazyk 8. ročník – hybridní učebnice – nová generace – Krausová Z., Pašková M., Chýlová H., Růžička P., Prošek M. – 21 x 29,7 cm

Unikátní a žádaný kus Český jazyk 8. ročník - hybridní učebnice - nová generace - Krausová Z., Pašková M., Chýlová H., Růžička P., Prošek M. - 21 x 29,7 cm od odblíbeného výrobce Nakladatelství Fraus, s.r.o. najdete právě zde ve slevě! Akční cena 199 Kč.
EAN: 9788074896934
Český jazyk 8. ročník - hybridní učebnice - nová generace - Krausová Z.

Hybridní verze učebnice nové generace je prostřednictvím QR kódů rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma, díky kterým budou hodiny českého jazyka ještě zajímavější a pro žáky inspirativní. V učebnici 8. ročníku je věnován velký prostor opakování a procvičování a obsahuje moderní texty orientované na rozvíjení komunikačních kompetencí žáků. Výhody nové hybridní verze HYBRIDNÍ = unikátní propojení s online materiály a interaktivním procvičováním s okamžitou zpětnou vazbou.      Hybridní verze učebnic nové generace je prostřednictvím unikátních kódů v zápatí stran rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma. Stačí na www.skolasnadhledem.cz zadat číselný či QR kód a žáci získají přístup k zajímavým videím, audionahrávkám, odkazům a interaktivním cvičením. Tyto materiály jsou vždy společné pro danou kapitolu a pomohou žáky inspirovat a motivovat v učení a zároveň podpoří i jejich digitální kompetence.