vytvarne-potreby-ao.cz

Cesta hrdinky – Hledání zdrojů ženské síly – Groth Sabine

Tento velmi oblíbený kus Cesta hrdinky - Hledání zdrojů ženské síly - Groth Sabine od oblíbené značky Sevt najdete právě teď levně! Akční ceny již od 389 Kč.
EAN: 9788026215653
Cesta hrdinky - Hledání zdrojů ženské síly - Groth Sabine
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
389

Hledáte sebe samu? Vydala jste se po nesnadné cestě ke své skutečné podstatě? Pak jistě víte, že uskutečnění podobných hlubokých změn vyžaduje dlouhodobé nasazení a že návrat k prapůvodním ženským instinktům je náročný.
Kniha německé terapeutky inspirovaná slavným titulem Ženy, které běhaly s vlky byla napsána na pomoc všem ženám, které se na podobnou pouť vydaly. Na základě archetypů přiřazených k jednotlivým úsekům cesty – Ničitelky, Milenky, Válečnice, Královny a Divošky – provádí čtenářky po této nesnadné cestě. Text je koncipován jako průvodce, který doporučuje zvláště zajímavá místa a varuje před úskalími, inspiruje a nabízí dosud nepoznané zážitky. Autorka doporučuje pročítat jednotlivé kapitoly několikrát a nahlížet je z různých pozic osobního vývoje. Často pokaždé pozorujeme svět zcela novýma očima a objevujeme jej znovu a nově, což vede k hluboké osobní transformaci.
Text je rozdělen na tři části – sestup do říše stínu, kdy je odhaleno skutečné já, návrat k sobě samé, jenž obnáší prožití autentických pocitů, proces odpuštění a dosažení emoční autonomie, pochopení vlastních potřeb a vlastní ceny a využívání intuice, a konečně dospění k cíli – k optimálnímu využívání vlastní kreativity.