vytvarne-potreby-ao.cz

Chlapi na odstřel i na lásku – Besserová Miroslava – 14×21 cm, Sleva 10%

Diskontní kus Chlapi na odstřel i na lásku - Besserová Miroslava - 14x21 cm, Sleva 10% od značky Ikar jednoduše pořídíte na našich stránkách nyní opravdu výhodně. Cena od 179 Kč.
EAN: 9788024927220
Chlapi na odstřel i na lásku - Besserová Miroslava - 14x21 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Ikar
179

Možná by bylo výstižnější knihu nazvat jen – Chlapi, které potkáváme, ale copak vím, jak která toho svého nebo ty, o které v životě zakopla, hodnotí? Do které kategorie je sama pro sebe řadí, protože pro okolí jsou to ve výsledku stejně většinou miláčkové.
My dámy v letech jsme roky soužitím s jakýmkoli protějškem coby moudré ženské zjistily, že s ním je to většinou hodně těžké, ale bez něj ještě těžší. Znám ovšem i takové, co si po první nevalné zkušenosti svůj další život dobrovolně zvolily bez nich. Nezávaznou samotu s občasným povyražením. Nechápu je, nerozumím jim, ale nezatracuju žádný názor.
Dala jsem dohromady pár povídek o chlapech a své vlastní, někdy možná dost tvrdé úvahy o nich. Samozřejmě s nadsázkou, humorem a mírnou ironií. Pokusila jsem se o rozhovory s nimi i bez nich a jsem zvědavá, kolik z vás se mnou bude souhlasit.
Je fakt, že denně potkáváme ty, za kterými bychom se rády otočily, ale protože si umíme poručit, neuděláme to. Co když je to nabob, který doma bije ženu a navenek se jenom přetvařuje… co když ji podvádí… nebo naopak patří do kategorie těch gaučových a papučových? Co když je to typ, po kterém jste v mládí marně toužila? Nebo je to podle oblečení a vůně, která vás ovanula, prachatý chlap, drsňák, které nemáte ráda, či třeba jen obyčejný podvodník? Než vezmete za kliku dveří domova, kam vlečete tašky s nákupem, máte v duchu o zábavu postaráno…
Jsem přesvědčená, že mnohé z vás, milé dámy, neboť především vám jsou povídky určeny, jste se s podobnými exempláři v životě setkaly či o nich aspoň slyšely, a ty šťastnější dokonce před některými stačily včas utéct.
Škoda že se nikdy nedozvím, zda jste mezi nimi toho svého našla i vy…?