vytvarne-potreby-ao.cz

Čínština – konverzace se slovníkem a gramatikou – neuveden

Kvalitní a velmi žádaný výrobek Čínština - konverzace se slovníkem a gramatikou - neuveden od populárního výrobce Sevt můžete získat na našich stránkách skutečně výhodně. Ceny od 289 Kč.
EAN: 9788075086921
Čínština - konverzace se slovníkem a gramatikou - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
289

Jestliže se chystáte na exotický výlet na Velkou čínskou zeď, do Pekingu nebo Zakázaného města, přibalte si s sebou na cestu naši konverzaci. Ačkoli čínské znaky vypadají na první pohled tajemně, neproniknutelně, až přímo nenaučitelně, díky přehlednému přepisu výslovnosti v této knížce se vám jistě podaří domluvit a zorientovat v běžných situacích.

Konverzace je členěná tematiky, u všech vět je uvedený přepis výslovnosti. Nabízí slovní zásobu a fráze pro desítky situací (základní fráze, číslovky, udávání času, představování, cestování (autem, letadlem, vlakem, městskou dopravou), ubytování, stravování, sport, seznamování, prohlídka města, nakupování, rodina, práce a brigáda, banka, komunikace a počítač…). Kniha obsahuje také popis místních kulinářských specialit. Přílohou konverzační části je i stručná gramatika, oboustranný čínský slovník, praktické informace o Číně a různé zajímavosti.