vytvarne-potreby-ao.cz

Conan 10: Stíny v měsíčním svitu – Truman Timothy

Výjimečný a žádaný kus Conan 10: Stíny v měsíčním svitu - Truman Timothy originál od značky Sevt jednoduše můžete získat na našich stránkách teď právě ve výprodejové akci! Nabídky od 699 Kč.
EAN: 9788076520509
Conan 10: Stíny v měsíčním svitu - Truman Timothy
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
699

Na útěku před turanskou armádou naleznou Conan a jeho nová společnice Olívie dočasné útočiště na ostrůvku uprostřed Vilajetského moře. Zanedlouho však zjišťují, že je pronásleduje horda pirátů hlásících se ke Conanovým zapřísáhlým nepřátelům – k Rudému bratrstvu! Dost možná je však na ostrově čeká ještě cosi děsivějšího. S paprsky měsíce totiž ožívá dávná kletba, skrytá v troskách pradávné civilizace! Conan si tentokrát sáhne až na dno, neboť spolu s Olívií bude muset na děsivém ostrově čelit hned několika nebezpečenstvím naráz!

Desátý svazek uzavírá epickou sérii Conan z Cimerie a jeho součástí je taktéž předmluva scenáristy Timothyho Trumana, doslov Howardova životopisce Marka Finna, a také několik nahlédnutí do skicáře tvůrců. Jako bonus jsou pak připojeny dva krátké příběhy „Šílený král gaulský“ a „Tíha koruny“ od fanoušky oblíbeného tvůrce Daricka Robertsona.