vytvarne-potreby-ao.cz

Crew2 – Comicsový magazín 38/2012 – Anita – neuveden

Tento neodolatelný produkt Crew2 - Comicsový magazín 38/2012 - Anita - neuveden od známé značky Sevt jednoduše naleznete na našich stránkách nyní téměř zdarma. V akci od 149 Kč.
EAN: 9786660070386
Crew2 - Comicsový magazín 38/2012 - Anita - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
149

Další porce skvělých komiksů:

Rex Mundi 4
Skalpy 3
Anita 4

A je tu poslední letošní Crew. Proti obálce by sice mohli ochránci zvířat protestovat,neboť na obálce je podříznutá opice… ale jelikož je tu také skoro nahý dámský zadek, tak si té opice patrně nikdo nevšimne. Uvnitř pak najdete další pokračování epických ság. Dashiell Zlý kůň se sotva stal šerifem a už se ho chce někdo zbavit. A krvavá přestřelka je jen začátek jeho problémů. Do komiksu Rex Mundi se zase začíná zaplétat politika a boj s islámem – jako by tajemný zabiják v bílém, tajemství pod Paříží a všudypřítomná inkvizice nestačili. No a do trojice komiksy dotahuje předposlední díl Anity, kdy se hrdinka vydává na lov démonů do Sovětkybérie. Krásný svět… pokud máte kyslíkovou masku.
Navíc se vrací Komiksové milníky s kultovní Barbarellou, je tu krátký text o komiksu Gantz a jako obvykle, slevové kupony na spoustu skvělých komiksů!