vytvarne-potreby-ao.cz

Čtyři roční období – Pracovní sešit – Vondrová P. Mgr. Ph.D., Andršová S. Mgr. – A4

Kvalitní výrobek Čtyři roční období - Pracovní sešit - Vondrová P. Mgr. Ph.D., Andršová S. Mgr. - A4 značky Nakladatelství Dr. Josef Raabe snadno seženete na našich stránkách nyní se slevou. Akční cena od 59 Kč.
EAN: 286920
Čtyři roční období - Pracovní sešit - Vondrová P. Mgr. Ph.D.

Procvičování učiva českého jazyka, prvouky a matematiky pro 1. ročník ZŠ. Dítě porozuje a zkoumá, jak jsou provázány přírodní děje a jaké stopy v přírodě zanechává člověk.
Hrdinkami a průvdoci dětí jsou Lota a její dědeček spolu s psíkem Matem a kočkou Mici. Společně poznávají přírodu, její proměny a především správný vztah člověka k přírodě.
Děti se díky tomu všestranně rozvíjejí a získávají nové vědomosti a dovednosti. Nacházejí souvislosti mezi svými poznatky a reálným životem kolem sebe.
Vzdělávací obsah je postaven na přirozeném souznění člověka a přírody. Pracovní sešit provádí děti proměnami přírody ve čtyřech ročních obdobích a vede děti k uvědomění si důležitosti přírody kolem nás a k její ochraně.
Všechny aktivity vhodně podporují rozvoj dítěte v návaznosti na školní vzdělávání podle RVP ZV.
Pracovní sešit je sestaven tak, aby s ním dítě mohlo pracovat samostatně. Rodič by měl motivovat, být oporou, povzbuzovat!
Pracovní sešity pro Vaše děti připravili zkušení učitelé a učitelky s dlouholetetou praxí práce s prvňáky.

Tento pracovní sešit je součástí řady 6 pracovních sešitů:
Čeština pro prvňáky 1. díl
Čeština pro prvňáky 2. díl
Čteme s porozuměním
Čtyři roční období
Počítáme do deseti
Počítame do dvaceti