vytvarne-potreby-ao.cz

Daně z příjmů 2020 – přehledy, daňové a účetní tabulky – Dušek Jiří

Oblíbený a akční kus Daně z příjmů 2020 - přehledy, daňové a účetní tabulky - Dušek Jiří od společnosti Sevt pořídíte tady a teď se slevou. Teď za akční cenu 298 Kč.
EAN: 9788027110483
Daně z příjmů 2020 - přehledy
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
298

Publikace pomůže všem, kteří dávají přednost názornému vyjádření, rychlé orientaci a rychlému přístupu k aktuálním informacím. Autor v již třináctém, aktualizovaném vydání praktické publikace názorně, srozumitelně a velmi přehledně vysvětluje nejpoužívanější paragrafy zákona o daních z příjmů.

Výstižnými a stručnými schématy a praktickými daňovými a účetními tabulkami se dotýká i dalších souvisejících oblastí nezbytných pro podnikání. Publikace řeší rezervy na likvidaci solárních panelů, změny u soukromého životního pojištění, finanční leasing, směnu, pojistné události na konci roku, nájmy, narovnání, mzdové exekuce, právní odpovědnost právnických osob, předčasné užívání a zkušební provoz, přehled cenných papírů, přehled zdanění neziskových subjektů apod.

Tuto praktickou pomůcku využívají v praxi podnikatelé, stejně jako účetní, auditoři, daňoví poradci a finanční úřady při kontrolní činnosti.