vytvarne-potreby-ao.cz

Dech života – Moudrost skrytá v těle /jak to celé vlastně funguje/ – Kern Michael

Oblíbený a akční výrobek Dech života - Moudrost skrytá v těle /jak to celé vlastně funguje/ - Kern Michael originál od výrobce Sevt snadno naleznete zrovna za akční cenu! Teď v akci 348 Kč.
EAN: 9788073366551
Dech života - Moudrost skrytá v těle /jak to celé vlastně funguje/ - Kern Michael
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
348

Toto dlouho očekávané rozšířené vydání Dechu života představuje vyčerpávající úvod do biodynamiky kraniosakrální terapie – alternativního léčitelského umění, v němž hrají klíčovou roli citlivé ruce. Tato terapie má své kořeny v práci legendárních amerických osteopatů a spoléhá se především na vnitřní životní síly organismu a vrozené schopnosti těla „pamatovat si“ zdraví jako trvalý stav. Michael Kern, přední specialista v tomto rychle se rozvíjejícím oboru, podrobně vysvětluje, jak uvolnit zadržované síly a nahromaděný stres, které tvoří základní schéma většiny dnešních chorob.
Dech života je neocenitelným zdrojem informací pro všechny vážné zájemce, zkušené praktiky i laické čtenáře, kteří se chtějí dozvědět více o vnitřních mechanismech samouzdravování.
„Výborná kniha, inteligentně napsaná a hluboce inspirativní. Michael opět splnil naše očekávání. Až jeho knihu dočtete, buďto zatoužíte stát se kraniosakrálním terapeutem, nebo se hned po nějakém poohlédnete.“Gabrielle Rothová, autorka knihy Mapy k extázi, zakladatelka Moving Center v New Yorku
„Chcete-li v době překotné výměny informací skutečně pečlivý a rozvitý výklad všech aspektů fenoménu kraniosakrální terapie, pak je Dech života přesně tou knihou, kterou potřebujete. Vnímejte ji stejně, jako žijete a dýcháte.“Dr. Joseph Goodman, bývalý předseda International Cranial Association„