vytvarne-potreby-ao.cz

Děláme si to doma sami 2 – Thomas Alena

Tento exkluzivní výrobek Děláme si to doma sami 2 - Thomas Alena od společnosti Mladá fronta a. s. snadno můžete sehnat tady teď se slevou! Nyní lze objednat jen za 398 Kč.
EAN: 9788074628474
Děláme si to doma sami 2 - Thomas Alena

Pokračování populární příručky domácí výroby Děláme si to doma sami.. Pokračování populární příručky domácí výroby Děláme si to doma sami.

Alena Thomas do obchodu moc nechodí. Jen máloco si neumí vyrobit sama. Zatímco v první knize se soustředila na domácí kosmetiku, drogerii a léčivé přípravky, v druhé rozšiřuje svůj záběr i na základní potraviny, které dennodenně nakupujeme. Odteď už nemusíme. Ze svých nákupních seznamů si laskavě škrtněte chleba, kečup, hořčici, povidla, dětské přesnídávky a spoustu dalších položek, které můžete snadno vyrobit doma, ze surovin, které budete mít pod kontrolou, a bez nežádoucích aditiv či konzervantů.

Kniha je koncipována cyklicky od jara do zimy, takže si výrobu budete moci lépe plánovat v souladu s přírodou. Na podzim například vyrobíte léčivé sirupy, abyste zimu přežili ve zdraví, a na jaře zase využijete vše, co právě vyraší, abyste dobili baterie.