vytvarne-potreby-ao.cz

Deprese jako řeč unavené duše – Cesty z temné noci duše – Dahlke Ruediger

Tento unikátní produkt Deprese jako řeč unavené duše - Cesty z temné noci duše - Dahlke Ruediger od známé společnosti Sevt jednoduše můžete najít zde nyní ve slevě. Nyní za akční cenu 388 Kč.
EAN: 9788073366667
Deprese jako řeč unavené duše - Cesty z temné noci duše - Dahlke Ruediger
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
388

Autor zkoumá psychodynamiku deprese. Tato dynamika probíhá podle velmi jednoduchého vzorce rozporu mezi vlastním očekáváním a subjektivní realitou. Může to být manželství, které spěje k rozvratu, kopec viny nebo ztráta perspektivy v zaměstnání. Kromě těchto individuálních témat se však autor věnuje i kolektivním faktorům: hektice dnešní doby, tlaku inovací, komplexnosti moderního života, rozpadu společenských struktur a „individualizaci“ naší společnosti. Dahlke ukazuje, jak můžeme ze svého stínu vysvobodit své podvědomé představy a jak se můžeme zbavovat starých struktur. Praktická cvičení nám pomohou uvolnit zablokovanou životní energii, získat půdu pod nohama a opět začít aktivně utvářet svůj život.

MUDr. Ruediger Dahlke (* 1951) vystudoval medicínu v Mnichově. Dále absolvoval odbornou přípravu lékaře přírodního léčitelství a psychoterapeuta, vystudoval také homeopatii. Od roku 1978 aktivně působí jako regresní a reinkarnační terapeut a lékař specializující se na půst. Jako autor, přednášející a vedoucí seminářů se stal jednou z nejvýznamnějších osobností v oblasti psychosomatické medicíny a hnutí za zdravý život. Ve spolupráci se svou manželkou Margit vede léčitelské centrum v dolnobavorském Johanniskirchenu. Napsal knihy Nemoc jako řeč dětské duše, Nemoc jako řeč ženské duše a další. Jeho knihy vyšly ve více než 180 překladech do 24 řečí.