vytvarne-potreby-ao.cz

Dětský mozek vysvětlený rodičům – Jak můžete pomoct svému dítěti v rozvíjení jeho rozumového a emočn – Bilbao Álvaro, Sleva 17%

Vynikající produkt Dětský mozek vysvětlený rodičům - Jak můžete pomoct svému dítěti v rozvíjení jeho rozumového a emočn - Bilbao Álvaro, Sleva 17% s osvědčenou značkou Sevt pořídíte na našich stránkách za výhodnou cenu! Akční ceny od 249 Kč.
EAN: 9788081114762
Dětský mozek vysvětlený rodičům - Jak můžete pomoct svému dítěti v rozvíjení jeho rozumového a emočn - Bilbao Álvaro
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

Během prvních let života má dětský mozek takový potenciál, jaký už nikdy nenabude. To však neznamená, že bychom se měli snažit udělat z dětí malé génie. Právě naopak, jednostrannost ve výchově má za následek vznik různých sociálních deformací, kterých se později dospělý člověk těžko zbavuje. Jen rovnoměrné rozvíjení racionální a emoční inteligence dokáže dětem zajistit plynulý všestranný vývin a je dobrým základem úspěšného a plnohodnotného života. Neuropsycholog Álvaro Bilbao, který je sám trojnásobným otcem, přibližuje rodičům mentální svět dětí, aby je mohli vychovávat s pochopením jejich vnitřních potřeb. Kniha je hodnotným a praktickým návodem, který vyvrací mnohé pověry a srozumitelným způsobem předkládá nejnovější výsledky neurovědy, aby všichni rodiče dokázali pomoct svým dětem rozvinout jejich rozumový potenciál a zároveň dosáhnout maximální emocionální rovnováhy. Hluboká, fascinující a srdečná kniha, která vás dojme a pomůže vám pochopit, co děti skutečně potřebují.