vytvarne-potreby-ao.cz

Dhampir 8 – Skrz kámen a moře – Hendee Barb & J.C. – 11×16,8

Tento kvalitní výrobek Dhampir 8 - Skrz kámen a moře - Hendee Barb & J.C. - 11x16,8 od známé společnosti Sevt jednoduše můžete najít na našich stránkách teď za výhodnou cenu. Aktuálně v akci za 139 Kč.
EAN: 9788073982171
Dhampir 8 - Skrz kámen a moře - Hendee Barb & J.C. - 11x16
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
139

V0224260
Mimořádně poutavá sága Vznešení mrtví je jedinečnou směsicí tolkienovské fantasy a upířího hororu. Nyní se tato epická fantasy soustředí na mladou učenku Wynn, která bez pomoci Magiery a Leesila pokračuje ve své temné pouti – pronásledovaná silami temnoty.

Wynn je odhodlaná získat zpátky staré texty, které s sebou přinesla z hradu ve Farlands. Má jen jednu stopu, kde je najít. Zaslechla zašeptané trapasličí slovo, které by mohlo znamenat, že v celé věci mají prsty Kamenochodci. Vydá se proto do horské pevnosti trpaslíků, aby tuto neznámou sektu našla.

Za doprovodu dvou nejistých spojenců – upíra Chanea Andrasa a elfského vlka jménem Stín – musí sestoupit do hlubin a přijít na kloub náboženství předků, ústně předávaným tradicím a zvykům. Posedlá touhou po textech nalezne ještě další hádanky a otázky, pohřbené v tajemství starého a nového světa… a s nimi také nepřítele, kterého považovala za zničeného.