vytvarne-potreby-ao.cz

Dhampir 9 – O pravdě a netvorech – Hendee Barb & J.C. – 11×16,7

Tento diskontní produkt Dhampir 9 - O pravdě a netvorech - Hendee Barb & J.C. - 11x16,7 od známé značky Sevt můžete najít zrovna ve slevě! Ceny již od 149 Kč.
EAN: 9788073982546
Dhampir 9 - O pravdě a netvorech - Hendee Barb & J.C. - 11x16
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
149

V0235703
Wynn se se svými společníky – upírem Chanem Andrasem a elfskou vlčicí Stín – bezpečně vrátila do Učeného bratrstva. Přestože se jí podařilo získat zabavené deníky, starodávné texty, napsané zapomenutými upíry, jen je zahlédla, a opět jí zmizely z dosahu. Je možné, že i za ten malý úspěch zaplatí vysokou cenu.
Nepřátelství ze strany vedení bratrstva totiž ještě zesílilo. Místo aby ji izolovali, záměrně ji tentokrát dají úkol, který ji odstraní z cesty, co nejdéle to půjde. Wynn má však vlastní plány. Vydává se pátrat po další pevnosti trpaslíků: místě jménem Bäalâle Seatt, o němž slyšel jen málokdo. Možná je to místo, kde odpočívá prstenec ducha – jeden z pěti záhadných nástrojů, které Prastarý nepřítel využil v bájné válce v Zapomenutých dobách.
Ať už způsobilo pád Bäalâle cokoli, Wynn ví, že do toho byla nějakým způsobem zapojena jedna mytická postava: hanebný Pán masakru. A že přímý potomek tohoto masového vraha, zběhlý Kamenochodec, ji ani na okamžik nespustí z očí. Kéž by to bylo to jediné, čeho se musí obávat…