vytvarne-potreby-ao.cz

Diabetes 2 – Vyléčení jednou provždy – Karstädt Uwe

Kvalitní produkt Diabetes 2 - Vyléčení jednou provždy - Karstädt Uwe od populárního výrobce Sevt získáte právě teď ve slevě. Nabídky již od 289 Kč.
EAN: 9788074241031
Diabetes 2 - Vyléčení jednou provždy - Karstädt Uwe
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
289

Odložte tuto knihu, pokud jste si jisti, že diabetes je neodvratitelnou nemocí, že počet jejích obětí trvale poroste, že ji nelze přežít bez doživotní léčby. Avšak přečtěte ji, chcete-li se dozvědět, že diabetes 2. typu lze jednou provždy vyléčit, že vzestup diabetu lze přičíst i vedlejšímúčinkůmléků, že diabetu lze uniknout už i pouhýmsníženímnadváhy a že obdobně jednoduchá prevence existuje také proti infarktu,mrtvici, osteoporóze a depresi. Publikace v Německu nejčtenějšího terapeuta,
před jehož ordinací čekají na záchranu zástupy nemocných, neposkytuje jen návody k vyléčení, ale odhaluje i čachry potravinářských a farmaceutických firem, které s dopomocí „vědců“ zmanipulovaly problémcukrovky kvůli pohádkovým ziskům, a to i bez ohledu na utrpení i předčasnou smrt postižených. Také předchozí publikace Uwe Karstädta, například 7 revolucímedicíny, Trojúhelník života, Kyselina života, Vyčistění namísto otravování se staly bestsellery.