vytvarne-potreby-ao.cz

Digitální video v praxi – Myslín Josef – 22,9×30,5

Tento skvělý produkt Digitální video v praxi - Myslín Josef - 22,9x30,5 od top značky Sevt můžete získat tady téměř zdarma! Akční cena již od 376 Kč.
EAN: 9788086686424
Digitální video v praxi - Myslín  Josef - 22
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
376

V0128205
K tomu, abyste se na chvíli stali režisérem vlastních nebo cizích záznamů, stačí až překvapivě málo. Videozáznam, který si pořídíte vlastní nebo vypůjčenou kamerou, totiž můžete s pomocí počítače neuvěřitelným způsobem modifikovat, stříhat, ozvučit, přidat mu efekty a mnoho dalšího.
Kniha Josefa Myslína „Digitální video v praxi“ je něco mezi encyklopedií a praktickou příručkou. Jedná se o průvodce atraktivním tématem, který Vám nejen poradí, jak si vybrat videokameru a jak se orientovat v jejích jednotlivých funkcích, ale rovněž Vám doporučí vhodnou techniku a seznámí Vás se samotným střihem zdigitalizovaného záznamu.
Publikace je rozdělena na několik základních částí, z nichž první je úvodní a spíše teoretická, další se zabývá zpracováním zvuku a poslední se zaměřuje na popis samotného zpracování videa, k čemuž v knize používá zřejmě nejrozšířenější střihový software v ČR – Pinnacle Studio.
Na konci publikace jsou uvedeny zajímavé přílohy s tipy, triky a doporučeními autora. Kniha je určena především naprostým laikům. Zatímco před jejím otevřením tedy nemusíte vědět o videotechnice vůbec nic, po jejím dočtení budete schopni nejen zaznamenat významné rodinné události, ale také je sestříhat, ozvučit a okořenit vhodnými efekty.
Kniha je velmi kvalitně graficky propracovaná, tištěná na kvalitním papíře a opatřená tvrdou vazbou.