vytvarne-potreby-ao.cz

DivergentCzech – Ilka Pacovská, Helena Drdlová, Dominika Vaňková, Barbora Janovská, Alžběta Komrsková, Simona Michálková, Olga Prokešová, Kateřina Ševčíková, Sára Hofbauerová – 13×20 cm

Žádaný výrobek DivergentCzech - Ilka Pacovská, Helena Drdlová, Dominika Vaňková, Barbora Janovská, Alžběta Komrsková, Simona Michálková, Olga Prokešová, Kateřina Ševčíková, Sára Hofbauerová - 13x20 cm od top značky CooBoo jednoduše můžete najít u nás za akční cenu! Akční cena od 199 Kč.
EAN: 9788075440129
DivergentCzech - Ilka Pacovská

Soubor devíti nejlepších divergentních povídek z literární soutěže nakladatelství CooBoo. V knížce DivergentCzech najdete světy, v kterých řádí choroby krve, kde je mluvení bráno za přežitek, a když se vám moc rozbuší srdce, třeba jen z radosti, je to taky špatně. Budete číst příběhy o lásce na ten nejpodivnější možný způsob. Křehké, něžné, akční, ale i strašidelné. Budete se bát i vztekat nad hlavními hrdiny jako v každé jiné knize, jen tentokrát bude každé písmenko původní české. Zkrátka a dobře je to soubor devíti nejlepších divergentních povídek z naší literární soutěže! Texty, které popisují váš divergentní svět a vyjadřují vaši představu divergence, odlišnosti či čehokoliv jiného, co jste si pod tímhle slovem představili.