vytvarne-potreby-ao.cz

DJ – Kluun Ray

Kvalitní a velmi žádaný produkt DJ - Kluun Ray od výrobce Sevt snadno můžete získat právě teď skutečně levně! Nyní za akční cenu 328 Kč.
EAN: 9788075658821
DJ - Kluun Ray
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
328

Ne, táta nejede na dovolenou. Těmito slovy se Kluun, čerstvě rozvedený otec, loučí se svými dětmi. Hladový po novém dobrodružství se televizním producentem nechá zlákat k natočení reportáže pro revoluční televizní show a při té příležitosti k návštěvě svého kamaráda z mládí Thorwalda van Gestela. Ten coby DJ Thor, The Ten Million Dollar Man, žije v Las Vegas, ve světě soukromých tryskáčů, VIP salonků, luxusních penthousů, syntetických drog, obřích láhví šampaňského a tanečnic u tyče. Jakmile Kluun do Las Vegas přijede, ocitá se na horské dráze, která nebezpečně ohrožuje jeho doposud úspěšnou existenci. Vzniklé škody jsou postupem času nepřehlédnutelné: jeho exmanželka dokonce hrozí, že mu vezme děti. Nebo Kluun svého dávného přítele přece jenom přechytračí?
Jeden z nejprodávanějších současných nizozemských autorů nechává své alter ego pod vlastním jménem nahlédnout pod pokličku silně komerčního sektoru – taneční hudby v Las Vegas.