vytvarne-potreby-ao.cz

Dokázal jsem, že to dokážu… – Pastrňák René

Tento kvalitní a levný kus Dokázal jsem, že to dokážu... - Pastrňák René od top výrobce Sevt naleznete u nás skutečně levně! Akční cena od 290 Kč.
EAN: 9788088298373
Dokázal jsem
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
290

Životní příběh plný překvapení a nečekaných zvratů. Vypráví o životě Reného, který se dostane díky svým schopnostem a ambicím až na vrchol kariéry. O to tvrdší však je zlom v podobě slepoty, která skvělou kariéru utne. Román však není kňourání nad krutým osudem.
René syrově popisuje neosobní chlad nemocničních pokojů i své opětovné hledání místa mezi lidmi, a také vyrovnávání se s vlastním hendikepem. Zachycuje reakce a změny chování blízkého i vzdáleného okolí. Velkou oporu nalézá v životním partnerovi, jejichž vzájemné pouto se ještě více upevňuje.
Román je hořkosladký jako sám život. Jeho stránky vás dokáží obrátit k důležitým otázkám, na něž v běžném denním shonu nemáte čas – zamyslet se nad vyrovnáváním se s životními tragédiemi, nad kolegialitou, podporou, empatií i nad námi samotnými. To vše s notnou dávkou humoru, hlavně toho černého, protože právě ten bývá životu nejblíže.