vytvarne-potreby-ao.cz

DPH 2019 – zákon s přehledy – Dušek Jiří

Kvalitní a velmi žádaný výrobek DPH 2019 - zákon s přehledy - Dušek Jiří od populárního výrobce Sevt získáte zde teď právě téměř zdarma! Cena od 279 Kč.
EAN: 9788027122479
DPH 2019 - zákon s přehledy - Dušek Jiří
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
279

V šestnáctém vydání praktické, osvědčené publikace autor na 160 přehledných schématech názorně „zobrazuje“ zákon o DPH. Úplné znění platné pro rok 2019 je tak ojedinělým způsobem doplněno o přehledy paragrafů zákona, čímž získáváte neocenitelného pomocníka.

Přehledy obsahují nejnovější novinky zákona: poukazy, virtuální měna, úpravy odpočtu u drobného majetku při zrušení registrace, opravy u nedobytných pohledávek. Názorné přehledy obsahují např.: kontrolní hlášení, dodání vybraných nemovitých věcí, kompletní přehledy druhů a úprav odpočtů, odpočet při krádeži zásob, podmínky ručení za nezaplacenou daň, kdo je nespolehlivá osoba, opravy DPH, jak se změnou meziroční sazby daně, přenesení daňové povinnosti v tuzemsku, zdanění zboží a služeb v EU, přepravu v EU, změny režimu při registraci či zrušení.

Je uveden kompletní přehled povinností plátce DPH. V příloze jsou uvedeny formuláře k DPH, seznam základních sazeb v EU včetně struktury DIČ a seznam elektronicky poskytovaných služeb.