vytvarne-potreby-ao.cz

Draconis Memoria 2 – Legie plamenů – Ryan Anthony

Kvalitní výrobek Draconis Memoria 2 - Legie plamenů - Ryan Anthony od značky Sevt snadno můžete získat na našich stránkách teď za akční cenu. Akční ceny již od 299 Kč.
EAN: 9788027501366
Draconis Memoria 2 - Legie plamenů - Ryan Anthony
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Akcí nabitý druhý díl série Draconis Memoria — strhující epické fantasy plné magie, dobrodružství a lítého boje za zrod říše.

Claydon Torcreek přežil cestu džunglí plnou draggů, střet s nepřátelskými kmeny i mrazivý dotyk zrady — jeho potíže ovšem teprve začínají. Bájný Bílý dragg se totiž probouzí z dlouhého spánku, hnán palčivou touhou sežehnout celý lidský svět na popel.

Jedno město už děsivým draggovým kohortám za oběť padlo. A pokud se Clayovi, který následuje svou vizi, nepodaří odhalit dávné tajemství, budou následovat další. Clay spolu s Corrickem Hilemorem, který je nyní kapitánem na lodi Mimořádná s její nesourodou posádkou, vyplouvají do ledových jižních moří čelit nepředstavitelným nebezpečím.

Krvožehnaná agentka Lizanne Lethridgová musí proniknout do útrob císařského vězeňského města, aby mu vyrvala jeho tajemství a zažehla oheň revoluce. Na scénu se jako nedobrovolný otrok Bílého dragga vrací Sirus, který si však stále v srdci uchovává svou lásku.

Svět se svíjí v plamenech a naši hrdinové nesou na bedrech břímě osudu lidského rodu.