vytvarne-potreby-ao.cz

Drobkovo podivuhodné dobrodružství – Elbel Ondřej

Tento kvalitní a levný kus Drobkovo podivuhodné dobrodružství - Elbel Ondřej od odblíbeného výrobce Sevt naleznete zde nyní za akční cenu! V akci od 279 Kč.
EAN: 9788027129331
Drobkovo podivuhodné dobrodružství - Elbel Ondřej
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
279

Drobkovo podivuhodné dobrodružství je fantaskní příběh ze světa trpaslíků, kteří sami sebe nazývají smradlíci, protože se nemyjí (nesnášejí vodu) a živí se vyhozenými, nevábně už zavánějícími potravinami, které si opatřují na svých zásobovacích výpravách k odpadkovým kontejnerům. Lidé je nemůžou vidět ani slyšet, ale pouze – zato velmi výrazně – cítit.

Trpasličí svět v originální a vtipné prvotině pro odrostlejší děti od brněnského režiséra, dramatika a scenáristy, Ondřeje Elbela, zrcadlí nejeden společenský problém: příběh podprahově upozorňuje na bezbřehé plýtvání potravinami (vždyť jimi nakrmíme celý trpasličí svět!), starostův tiskový mluvčí dokáže odstranit pana starostu a zmanipulovat trpasličí lid a nakonec v inscenovaném, nespravedlivém soudu hlavního hrdinu Drobka potrestá velkým koupáním, nejhroznějším trestem pro každého smradlíka.