vytvarne-potreby-ao.cz

Duchovní zákony jógy – Léčení těla, mysli a ducha – Chopra Deepak, Simon David,

Kvalitní a oblíbený produkt Duchovní zákony jógy - Léčení těla, mysli a ducha - Chopra Deepak, Simon David, originál od výrobce Sevt jednoduše můžete pořídit tady teď právě se slevou. Nabídka od 358 Kč.
EAN: 9788073369286
Duchovní zákony jógy - Léčení těla
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
358

Nezanedbatelné výsledky cvičení jógy, mezi než lze zařadit větší pružnost těla, lepší rovnováhu, svalový tonus, výdrž a vitalitu, ukazují na vyjímečnou sílu této hluboce duchovní praxe. Pokud dodržujete její principy a praktikujete ji uvědoměle, dokáže jóga odemknout váš tvůrčí potenciál, vaše schopnosti milovat a soucítit i vaši dovednost nalézt úspěch ve všech životních oblastech.
Sedm duchovních zákonů jógy józe vrací spiritualitu. Chopra a Simon ukazují, jak klíčovou roli hrají na cestě k osvícení. A zároveň vás obohatí o množství meditačních technik, manter, dechových cvičení a skvělých jogínských pozic. Ať už s jógou začínáte, nebo jste zkušený jogín, kniha Duchovní zákony jógy je branou k hlubší duchovní dimenzi jógy a krokem ke šťastnějšímu, harmoničtějšímu a blahobytnějšímu životu.