vytvarne-potreby-ao.cz

English for Tourism – odborná angličtina pro cestovní ruch – učebnice – El-Hmoudová Dagmar

Tento nejprodávanější produkt English for Tourism - odborná angličtina pro cestovní ruch - učebnice - El-Hmoudová Dagmar od odblíbeného výrobce Nakladatelství Fraus, s.r.o. jednoduše můžete získat tady a teď právě za akční cenu. Teď v akci 189 Kč.
EAN: 9788072381067
English for Tourism - odborná angličtina pro cestovní ruch - učebnice - El-Hmoudová Dagmar

Učebnice anglický jazyk – AJ – English for Tourism.

Nová učebnice určená pro odborné školy cestovního ruchu a rekvalifikační průvodcovské kurzy. Atraktivní odborně zaměřené texty doplňuje slovní zásoba i otázky na jejich porozumění. Úkoly odpovídají testovacímu stylu budoucí státní části maturitní zkoušky, což umožňuje si tento nový formát natrénovat. Součástí učebnice je i audiokazeta s namluvenými čtecími texty a dalšími výlučně poslechovými aktivitami. Díky své praktičnosti a užitečnosti je publikace vhodná i jako příručka pro personál cestovních agentur a další profese, které se cestovním ruchem zabývají či s ním přicházejí do kontaktu.
Učebnice si nedává za úkol naučit studenty základům anglického jazyka. Záměrem je tvořit vhodný doplněk jakékoliv učebnice obecné angličtiny a zlepšit znalost odborného jazyka cestovního ruchu, jak se s ním můžeme v praxi setkat. Součástí každé lekce jsou i cvičení na slovní zásobu daného tématu a vždy jednoho v lekci připomenutého gramatického pravidla. Klíč ke všem cvičením a úkolům je uveden v závěru učebnice.