vytvarne-potreby-ao.cz

Ester – Šrámková Jana

Oblíbený a kvalitní produkt Ester - Šrámková Jana od populárního výrobce Sevt jednoduše získáte právě v akci. V akci od 169 Kč.
EAN: 9788087282717
Ester - Šrámková Jana
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
169

Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha. Ester, občansky angažovaná královna, zdaleka nehodlá své čtenáře ukolébat, naopak: příběh odvážně překračuje hranice své doby. Jana Šrámková tuto výzvu zprostředkovává jasným i citlivým hlasem a hlavně: současným, osobitým jazykem, který je přístupný každému bez výjimky.

Ester. Pohled za oponu příběhu slavné židovské Šahrazád. Ponížení a strach. Pochlebování a genocida. Těžké vůně a ukrytý Bůh. Příběhem občansky angažované královny provází spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková.

Dennodenně. Pradávné příběhy brýlemi současných inspirativních osobností. Text biblických knih ve stravitelných denních porcích. Komentáře, které vtahují text na kolbiště současného světa. Bible čtená tady a teď.