vytvarne-potreby-ao.cz

Face2face Pre-intermediate Workbook – Tims N.,Redston Ch.,Cunningham G.

Kvalitní a oblíbený výrobek Face2face Pre-intermediate Workbook - Tims N.,Redston Ch.,Cunningham G. od populárního výrobce Sevt můžete pořídit na našich stránkách nyní téměř zdarma! Právě teď jen za 352 Kč.
EAN: 9780521613972
Face2face Pre-intermediate Workbook - Tims N.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
352

Pracovní sešit.
Nová moderní řada z nakladatelství Cambridge University Press. Učebnice face2face je určena dospělým uživatelům angličtiny a je postavena na principu komunikativního učení. Využívá nejmodernějších metod a praktik k osvojení komunikačních dovedností pro použití ve skutečných každodenních situacích. Výklad a procvičování slovní zásoby a gramatiky je ve vzájemně vyváženém poměru; značný důraz je kladen na poslech a mluvení, kde se pracuje především s obecným a hovorovým jazykem, jak jej rodilí mluvčí slyší a užívají v reálných každodenních situacích.

Poslechový a textový materiál přináší nové pohledy na obecná témata a studenti tu mají množství příležitostí procvičit si nově osvojené jazykové dovednosti prostřednictvím širokého výběru komunikačních aktivit, z nichž mnohé předpokládají velkou část osobního vkladu ze strany studentů.

Kurs face2face také plně odpovídá Společnému evropskému referenčnímu rámci a dává studentům možnost průběžného sebehodnocení (A1–B2). Každá ucelená lekce je rozvržena na jednu dvoustranu; to umožňuje její zvládnutí v jedné vyučovací jednotce, což je výhodné i z metodického hlediska pro učitele.

Metodická příručka obsahuje doplňkové a volně kopírovatelné aktivity a testy, kterými lze přizpůsobit kurz face2face specifickým potřebám každé skupiny. Materiál obsažený v učebnici představuje zhruba 80 hodin výuky; s doplňkovými materiály a aktivitami z metodické příručky je možné kurz rozšířit až na 120 výukových hodin.

Učebnice obsahuje vložený interaktivní CD-ROM, který obsahuje více než 250 cvičení, 600 testovacích otázek, stručný výklad gramatiky a slovní zásoby, audionahrávky s přepisem textů, více než 15 minut videa s doprovodnými cvičeními a mnohé další funkce. Kurz má bohatou internetovou podporu. Více informací na www.cambridge.org.
Učebnice + vložené CD-ROM
Pracovní sešit
Studijní příručka
Metodická příručka
Sada audiokazet/CD
Network CD-ROM