vytvarne-potreby-ao.cz

Fyzika 9.r. ZŠ – učebnice – Bohuněk, Kolářová

Oblíbený kus Fyzika 9.r. ZŠ - učebnice - Bohuněk, Kolářová od známého výrobce PROMETHEUS, spol. s r.o. jednoduše můžete sehnat tady teď skutečně výhodně! V akci od 184 Kč.
EAN: 9788071961932
Fyzika 9.r. ZŠ - učebnice - Bohuněk

Předmluva
1
Elektromagnetické jevy
2
Střídavý proud
3
Vedení elektrického proudu v kapalinách a plynech
4
Vedení elektrického proudu v polovodičích
5
Bezpečné zacházení s elektrickými zařízeními
6
Elektromagnetické záření
7
Světelné jevy a jejich využití
8
Jaderná energie
9
Země a vesmír
10
Čemu jste se ve fyzice naučili

Laboratorní úlohy

Rejstřík

Výsledky úloh

Titul je součástí čtyřdílné, osvědčené řady učebnic zpracované v souladu s Rámcovým vzdělávacím programem. V jednotlivých článcích učebnic je uvedeno stručné vysvětlení nových poznatků a ukázky jejich využití v denním životě, ale i návody na pozorování a provádění pokusů. V závěru je shrnutí toho, co je užitečné si z článku zapamatovat. Doplňující nebo vysvětlující části jsou uvedeny drobnějším textem v Poznámkách. Za každým článkem jsou zařazeny Otázky a úlohy. Pomocí otázek si lze rychle zopakovat hlavní poznatky a řešením úloh se přesvědčit, zda novým poznatkům rozumíme. Na konci každé učebnice jsou návody k laboratorním úlohám a výsledky úloh. Řadu učebnic doplňují pracovní sešity, tematické prověrky a nově také Příručka učitele fyziky na ZŠ s náměty pro tvorbu školních vzdělávacích programů.

Schválilo MŠMT ČR č.j. 20681/2000-22 dne 29.6. 2000 k zařazení do seznamu učebnic pro vyučovací předmět fyzika s dobou platnost šest let.