vytvarne-potreby-ao.cz

Gliomy – Současná diagnostika a léčba – Šlampa Pavel a kolektiv – 16,2×23,4

Velmi oblíbený kus Gliomy - Současná diagnostika a léčba - Šlampa Pavel a kolektiv - 16,2x23,4 od populární značky Sevt snadno seženete teď se slevou. Ceny od 695 Kč.
EAN: 9788073453213
Gliomy - Současná diagnostika a léčba - Šlampa Pavel a kolektiv - 16
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
695

V0229530
Zhoubný novotvar mozku je 19. nejčastějším zhoubným novotvarem v české populaci a incidence tohoto onemocnění stále roste. Diagnostika i léčebná strategie, zvláště pooperační, a léčba recidiv musejí být určeny multidisciplinárním týmem, zpravidla ve složení neurochirurg, radiační a klinický onkolog, diagnostik a neurolog, a řešeny s přihlédnutím ke všem rizikovým faktorům , včetně celkového stavu pacienta.
Kniha představuje názorný příklad právě takového multioborového pohledu na problematiku
primárních nádorů mozku. Autoři kapitol, kteří se ve své denní praxi zabývají diagnostikou a léčbou mozkových nádorů, patří mezi špičkové odborníky ve svých oborech v České i Slovenské republice. První část knihy se věnuje standardním postupům v léčbě gliomů, druhá pak součastným trendům v léčebné strategii. Text je bohatě doplněn obrazovou dokumentací, kazuistikami a samostatnou část tvoří závěry pracovních setkání (Glio mítinků) z let 2008–2012.