vytvarne-potreby-ao.cz

Green Arrow 1 – Smrt a život Olivera Queena – Percy Benjamin, Schmidt Otto, Ferreyra Juan,

Tento levný produkt Green Arrow 1 - Smrt a život Olivera Queena - Percy Benjamin, Schmidt Otto, Ferreyra Juan, originál od výrobce Sevt můžete získat zde nyní ve výprodejové akci. Nabídka již od 299 Kč.
EAN: 9788075950314
Green Arrow 1 - Smrt a život Olivera Queena - Percy Benjamin
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Jak můžete bojovat s elitou, když k ní sami patříte? Právě tuhle otázku obdrží Oliver po jiskrami nabitém setkání s Black Canary, z nějž je láska na první pohled. Rocková superhrdinka ho nutí pochybovat o všem, co ví o chránění nevinných. A jako by to nestačilo, zlovolná organizace s vazbami na jeho nejbližší se připravuje, že strhne Queenovo finanční impérium, zničí jeho rodinné dědictví a jeho samotného připraví o život.
Může Green Arrow bez peněz i bez přátel porazit tuhle strašlivou alianci zrádců? Nebo Olivera Queena konečně dožene smrt?
Šokující odpovědi vám přináší GREEN ARROW 1: SMRT A ŽIVOT OLIVERA QUEENA, řízný thriller ze scenáristického pera BENJAMINA PERCYHO (TEEN TITANS) a s nádhernými ilustracemi od OTTO SCHMIDTA (KORVAC SAGA) a JUANA FERREYRY (NEW SUICIDE SQUAD), který navazuje na velké ZNOVUZROZENÍ HRDINŮ DC! Obsahuje sešity GREEN ARROW: REBIRTH č. 1 a GREEN ARROW č. 1–5.