vytvarne-potreby-ao.cz

Green Arrow 6 – Soud dvou měst – Percy Benjamin

Žádaný produkt Green Arrow 6 - Soud dvou měst - Percy Benjamin od společnosti Sevt jednoduše najdete právě zde v akci! Teď za akční cenu 399 Kč.
EAN: 9788075953957
Green Arrow 6 - Soud dvou měst - Percy Benjamin
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Oliver Queen se sice vrátil do Star City, ale nečeká ho zrovna šťastné shledání. Jeho firmu převzali zločinci a on sám nyní čelí obvinění z vraždy, které se mu možná nepodaří odvrátit. Green Arrow, který se vrací do Star City, je jiný člověk než ten, který odcházel. A i když ho alespoň Red Arrow a Black Canary vítají jako hrdinu, nic nemůžou změnit na tom, že je Oliver Queen na útěku před zákonem a zločinci včetně Merlyna, Shado a Pána času, kteří si s ním hodlají vyrovnat účet.
Ollieho boj s Devátým kruhem se navíc přesouvá na nečekané kolbiště – přímo do hlubin oceánu! Jak si smaragdový střelec poradí s tímto mocným kultem, když uvízne v jeho podmořském doupěti?

Po ZNOVUZROZENÍ HRDINŮ DC přichází šestý svazek GREEN ARROW: SOUD DVOU MĚST a míří přímo do černého. Přinášejí vám ho scenárista BENJAMIN PERCY (Teen Titans) a neomylní kreslíři JUAN FERREYRA (New Suicide Squad), JAMAL CAMPBELL (Nightwing) a STEPHEN BYRNE (Justice League/Power Rangers). Obsahuje sešity GREEN ARROW č. 33–38.