vytvarne-potreby-ao.cz

Green Kitchen At Home – Rychlé a zdravé recepty pro každý den – Frenkiel David, Vindahl Luise

Výjimečný a žádaný produkt Green Kitchen At Home - Rychlé a zdravé recepty pro každý den - Frenkiel David, Vindahl Luise od známého výrobce Sevt snadno najdete zde teď právě za výprodejovou cenu. Teď za akční cenu 549 Kč.
EAN: 9788090582835
Green Kitchen At Home - Rychlé a zdravé recepty pro každý den - Frenkiel David
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
549

V kuchařce Green Kitchen at Home se s námi její autoři David Frenkiel a Luise Vindahl dělí o více než 100 vegetariánských receptů – svých rodinných favoritů, které jsou charakteristické pro jejich každodenní kuchyni. Jde o jídla, po nichž se budete cítit a vypadat skvěle, od rychlých a lahodných snídaní i večeří pro každý den až po propracovanější jídla na víkendové oslavy.
Recepty jsou chytře sestaveny tak, že podle nich uvaříte velmi snadno, uvedena je doba přípravy i spousta užitečných tipů, což vám usnadní práci. Začněte třeba se základními, jako je Pořádná dávka rajčatové omáčky, Rýžové palačinky nebo Líná čočka, a získáte stavební kameny pro celou řadu skvělých jídel na celý týden. Víkendové recepty zaberou o něco více času, ale i tak jsou báječně nekomplikované – od květákových „Fish and Chips“, což je veselá vegetariánská variace autorů na známé téma, přes vydatné Lasagne s citronovou ricottou pro velkou rodinu až po lehké, ovšem Božské pečené donuty, které rozhodně stojí za námahu.
Díky fantastickým fotografiím a food stylingu stejně jako milým osobním příběhům povyšuje Green Kitchen at Home moderní a inspirativní bezlepková vegetariánská jídla na novou úroveň. Tohle je kuchařka, k níž se budete stále a znovu vracet.