vytvarne-potreby-ao.cz

Happy animals – neuveden

Tento kvalitní a levný výrobek Happy animals - neuveden značky Sevt jednoduše naleznete zrovna v akci! Právě lze objednat jen za 209 Kč.
EAN: 9788081802409
Happy animals - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
209

Novinka pro nejmenší. Rozvíjejte jemnou motoriku a umělecké vlohy od nejmenšího věku dítěte. Happy nature je pestrobarevný pracovní sešit, který patří do naší nové edice pro děti od 2 let. Na kvalitním papíře najdou motivy zvířátek, které si mohou vymalovat. Vybarvování jim ulehčuje předloha.

Každý motiv je ohraničen výraznou konturou, aby si nejmenší mohli cvičit motorické zručnosti a schopnost nepřetahovat za okraj. Sešit má praktický formát A4, jehož benefitem je otvírání shora. Jednotlivé strany jsou v horní části perforované – dají se snadno odtrhnout. Dítě se tak může věnovat jedné stránce.

I malí umělci potřebují velký prostor. 🙂

Poznejte neobyčejný pracovní sešit, který je určený pro začínající velké malíře. Obrázky s okrajovými konturami k omalování pomáhají nejmenším rozvíjet jemnou motoriku, když si pěstují schopnost vést přesně ruku a nepřetáhnout přes okraj.

Každý obrázek je umístněný na samostatné straně papíru, který zabraňuje pomuchlání či potrhání celého sešitu. Jednotlivé strany je možné odtrhnout díky perforaci v horní části.

Jeden sešit může dělat radost více ratolestem. Každý dostane svoji odtrženou stranu. Což zabrání tahanicím a malým hádkám. 🙂

Benefity sešitů Happy edice:

25 jednoduchých tvarů na vybarvení
silnější linky obrázků pro jednodušší vybarvování
na každé straně je pouze jeden obrázek – dítě nerozptyluje svoji pozornost jinými obrázky
velká plocha na omalování – A4
možnost vytrhnutí strany díky perforaci
strany ze silnějšího papíru – odolnost proti zmuchlání nebo roztrhnutí