vytvarne-potreby-ao.cz

Hodinářova dcera – Mortonová Kate, Sleva 25%

Kvalitní a žádaný kus Hodinářova dcera - Mortonová Kate, Sleva 25% od známé značky Sevt snadno můžete najít tady skutečně levně. Nyní za akční cenu 299 Kč.
EAN: 9788024940335
Hodinářova dcera - Mortonová Kate
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Je horké léto roku 1862 a na březích Temže u Birchwood Manor se vylodí skupinka mladých umělců pod vedením talentovaného Edwarda Radcliffa. Mají plán: strávit léto v odloučení a hledat inspiraci pro svou tvorbu. Jejich pobyt se jim však nečekaně zkrátí. Jednoho dne najdou jednu ženu z jejich skupinky zastřelenou a druhá není k nalezení. Přitom zmizelo cenné dědictví a život Edwarda Radcliffa se ocitl v troskách.
Uplynulo sto padesát let a Elodie Winslowová, mladá londýnská archivářka, nachází podivnou koženou brašnu, která obsahuje dvě zdánlivě spolu nesouvisející věci: vybledlou fotografii ženy ve viktoriánském oblečení a skicář obsahující kresbu dvojdomku u řeky. Proč se Birchwood Manor Elodie tak líbí? A kdo je ta krásná žena na fotografii? Jaká tajemství skrývá?
Hodinářova dcera je příběhem vraždy, tajemství a krádeže. Vypráví o umění, lásce a ztrátě. Jako řeka protéká stránkami této knihy hlas ženy, která stojí mimo čas. Její jméno bylo historií zapomenuto, ale ona vše sledovala a bylo při tom: Birdie Bellová, hodinářova dcera.