vytvarne-potreby-ao.cz

Hra bez pravidel – Obránce perimetru 4 – Atamanov Michael

Kvalitní a levný výrobek Hra bez pravidel - Obránce perimetru 4 - Atamanov Michael od top výrobce Sevt jednoduše seženete nyní za výhodnou cenu! Právě lze objednat jen za 319 Kč.
EAN: 9788075940377
Hra bez pravidel - Obránce perimetru 4 - Atamanov Michael
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
319

Korunní princ Georg royl Inoky ton Mesfelle, nebo geniální počítačový hráč Ruslan? Tato otázka je s největší pravděpodobností zodpovězena. Ruslan přijal nabídku a vrátil se do herního světa Obránce perimetru, tentokrát však bez „zpáteční jízdenky“, tedy bez možnosti návratu do svého reálného života.

Byla to ale dobrá volba? Říše se otřásá v samotných základech. Císař August již dávno není tou jedinou nezpochybnitelnou autoritou Říše a je jen otázkou času, kdy vypukne boj o jeho trůn… O zájemce nouze není, zvláště když se na politické šachovnici nečekaně objevil nový mimořádně silný mocenský hráč – Antagonisté, tajemný Zlatý rod, který se v dávné minulosti odtrhl od Říše.

Prince Georg musí naplno rozehrát své umění geniálního stratéga a neporazitelného vojevůdce a ve stejné míře musí prokázat i umění v boji beze zbraní na politickém kolbišti. Je to hra bez pravidel, pokud neuspěje, jsou jeho dny ve světě Obránce perimetru sečten…