vytvarne-potreby-ao.cz

Hra stínů – Linková Charlotte

Exkluzivní kus Hra stínů - Linková Charlotte pocházející od značky Sevt naleznete u nás právě za akční cenu. Nabídka již od 348 Kč.
EAN: 9788073366162
Hra stínů - Linková Charlotte
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
348

Pozvánka na novoroční oslavu 1990 je po letech svede dohromady: Davida Bellina, šéfa amerického průmyslového impéria, čtyři jeho přátele z mládí a atraktivní milenku Lauru. Ale nikdo z nich nemá náladu slavit. Přijeli, aby zúčtovali s Davidem, jehož ctižádost a bezohledné sobectví navždy zmařily jejich plány. Jenže než dojde k velké debatě, je David nalezen ve své pracovně zastřelený.
Při mnohahodinových výsleších, v dramatických rozhovorech bývalých spolužáků, z jejich mučivých vzpomínek vyvstávají jako v bizarním kaleidoskopu obrazy šesti životů, šesti osudů, které touha po lásce a přátelství spojovala – a zničila. Charlotte Link spřádá síť fatálních, romantických a tísnivých vztahů mezi Berlínem za druhé světové války, anglickým noblesním internátem, podsvětím a přepychovými čtvrtěmi New Yorku a Londýna i malebnými vídeňskými uličkami. Citlivě a s vybroušeným instinktem odhaluje emoce v pozadí jednání postav. Podařil se jí napínavý, dobový román, který vypráví nejen o zločinu, ale i jeho potlačovaných příčinách.