vytvarne-potreby-ao.cz

Hry s příběhem 1 – Zločin a trest – kolektiv autorů – 10,7×16

Tento velmi oblíbený produkt Hry s příběhem 1 - Zločin a trest - kolektiv autorů - 10,7x16 od top značky Sevt jednoduše seženete zde za akční cenu. Aktuálně v akci za 249 Kč.
EAN: 9788025491003
Hry s příběhem 1 - Zločin a trest - kolektiv autorů - 10
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

V0212772
Jaká je souvislost mezi kameny vrostlými do tváří druidů a brutálními vraždami žen v současném New Yorku? Co spojuje romantiku viktoriánské Anglie s drsnou realitou vězeňské planety v daleké budoucnosti? A co má společného sanatorium plné podvržených dětí a prastarý dub obrážející listím jen jediný den v roce?
Už od devadesátých let hrají v České republice stovky lidí RPG hry, které jim umožňují prožívat příběhy ve světech fantazie (nejznámější z těchto her je Dračí doupě). Přesto teprve nyní vychází sbírka povídek, která představuje všechny významné české RPG projekty na jednom místě.
Poprvé tak máte příležitost ochutnat, jaké příběhy můžete v herních světech od českých tvůrců prožít, s jakými bytostmi se v nich můžete setkat, kým se zde vy sami můžete stát. Kniha však není určena jen hráčům – vždyť vyprávění příběhů je staré jako lidstvo samo. Společným tématem této sbírky je zločin a trest. A tak můžete napjatě sledovat, jak zestárlého vykradače hrobek dohánějí dávné hříchy, jak zlomyslní dokážou být britští skřítci nebo jak skončí setkání zraněného komtura rytířského řádu s ranhojičem, který má důvod s jeho léčbou příliš nespěchat.