vytvarne-potreby-ao.cz

Jak hacknout zlomené srdce – Rockaway Kristin

Oblíbený kus Jak hacknout zlomené srdce - Rockaway Kristin od kvalitní značky Sevt snadno naleznete právě téměř zdarma. Nyní za akční cenu 399 Kč.
EAN: 9788075857477
Jak hacknout zlomené srdce - Rockaway Kristin
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Mel Stricklandová se přes den trápí na helpdesku ve firmě pro start-upy. Její práce je pomáhat namyšleným programátorům, co si nedokážou spravit ani vlastní počítač a přitom mají vymýšlet geniální nové podnikatelské záměry. Po večerech chodí Mel na pochybná rande domluvená přes seznamkovou aplikaci Fluttr. Jedna schůzka je horší než druhá, a když jí zase jednou přijde místo normální zprávy fotka pánského přirození, rupnou jí nervy.
Sama je výborná programátorka, a tak vytvoří vlastní aplikaci, kam můžou ženy psát recenze na muže, co se neumí chovat. Jmenuje se JerkAlert a okamžitě se rozšíří po celém internetu.

A Mel má najednou plné ruce práce. Aby toho nebylo málo, její skoro přítel, Alex Hernandez (jediný z jejích kolegů, co není úplný kretén) nemá ani tušení, že populární aplikaci vymyslela ona. Melanie je postavena před těžké rozhodnutí, které jí buď zničí kariéru, vztah a přátelství kolem, nebo jí navždycky změní život.