vytvarne-potreby-ao.cz

Jak přežít nevěru – Snyder Douglas K.

Tento unikátní kus Jak přežít nevěru - Snyder Douglas K. od značky Sevt snadno najdete tady téměř zdarma! Ceny od 389 Kč.
EAN: 9788081720147
Jak přežít nevěru - Snyder Douglas K.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
389

Promyšleny, srozumitelný a optimisticky program pro partnerské dvojice procházející krizí nevěry a čelí jednomu z nejnáročnějších problémů soužití.

Odhalení nevěry v partnerském vztahu připomíná zemětřesení. Emocionální dozvuky mohou fungovaní v rodině i běžném životě komplikovat ještě dlouho po prvním otřesu a ovlivnit i racionální vyhodnoceni vašich možnosti. Kniha Jak překonat nevěru vám pomůže jak v případě, že chcete vztah ukončit, tak i při snaze ho zachránit a obnovit. Provede vás počátečním šokem a před podniknutím dalších kroků vám pomůže pochopit, co a proč se stalo. Tato citlivá kniha vás seznamuje s jediným ověřeným programem na zmírnění ničivých emoci vyvolaných nevěrou, nabízí podporu i odborné rady týmu vztahových terapeutů, kterým výsledky jejich práce vynesly řadu ocenění. Chcete-li zachránit vztah s partnerem, najdete zde rady na nové vybudovaní partnerského vztahu i důvěry. Ať už si pro další život vyberete kteroukoliv cestu, naše kniha vám poslouží jako funkční návod, jak zotavit sebe i vztah, definitivně se vypořádat s citovým zraním a budovat zdravější vztah do budoucna.