vytvarne-potreby-ao.cz

Jedna vražda stačí – Matylda na stopě 1 – Hutařová Ivana – 13,5×20,7

Tento kvalitní a žádaný produkt Jedna vražda stačí - Matylda na stopě 1 - Hutařová Ivana - 13,5x20,7 od značky Sevt můžete získat zrovna téměř zdarma! Akční cena již od 50 Kč.
EAN: 9788090493612
Jedna vražda stačí - Matylda na stopě 1 - Hutařová Ivana - 13

V0189557
Matyldu Pekárkovou s její malou fenkou Dorotkou vyslaly děti na podzimní dovolenou na Istrii – maminka jde do důchodu, tak ať si jeho začátek trošku zpestří. Ani děti s manželem, ani sama Matylda netušili, že ji nečeká jen důchodcovská dovolená s koupáním, procházkami a posedáváním na terase apartmánu. Od prvního dne jí pronásledují události, které se s poklidnou dovolenou zase moc neslučují. A tak čerstvá důchodkyně s malým psíkem, aniž by chtěli, se setkají s dvěma záhadnými úmrtími, odhalí stíny minulosti a úspěšně rozkryjí motiv dvou zločinů…
Ivana Hutařová napsala velmi milý příběh, který může potkat každého z nás kdekoli. Její hlavní hrdinka se ke všem událostem jen nachomýtá, sama přímo nepátrá, jen zvědavě přihlíží, kombinuje a dedukuje. Díky životním zkušenostem pak dochází velmi rychle k správnému řešení všech záhad. Připomíná nám tak trošku slavnější Jane Marplovou, která by si s Matyldou a její Dorotkou určitě dobře rozuměla.