vytvarne-potreby-ao.cz

Jíme zdravě do 30 minut – Přes 60 skvělých receptů na hlavní jídla, polévky, dezerty, které zvládnet – kolektiv autorů

Kvalitní a oblíbený výrobek Jíme zdravě do 30 minut - Přes 60 skvělých receptů na hlavní jídla, polévky, dezerty, které zvládnet - kolektiv autorů od kvalitní značky Sevt snadno naleznete na našich stránkách skutečně výhodně! Teď v akci 329 Kč.
EAN: 9788088387183
Jíme zdravě do 30 minut - Přes 60 skvělých receptů na hlavní jídla
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
329

160 stran, 70 nápaditých receptů, které hravě připravíte do 30 minut. K výběru konceptu nové kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky. Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali jsme dohromady originální tipy, jak na zdravé vaření, pokud nechcete strávit hodiny v kuchyni.

Inspirujeme vás 70 nápaditými rychlými recepty ve 5 hlavních kategoriích: hlavní jídla, polévky, dezerty a svačiny, zamražování a krabičkování. Kuchařka je navíc prošpikovaná originálními tipy a praktickými radami od vás – našich fanoušků.
Nejenže vám hlavní jídla budou chutnat, ale všechna jsou vymyšlena tak, abyste u přípravy zašpinili co nejméně nádobí. Našimi favority jsou šunkofleky a karbanátky z červené čočky. Vynikající krémové polévky zvládnete jen s vařečkou, hrncem a tyčovým mixérem. A co s sebou na výlet? Ke svačině si upečte řepné sušenky nebo borůvkové muffiny s jogurtem, které obstály u našeho testování receptů dětmi na jedničku.

S kuchařkou se naučíte efektivně plánovat vlastní pestrý jídelníček. Nechcete stát u sporáku každý den? Dozvíte se, jaká jídla můžete bez problémů zamrazit a ušetřit si čas ve chvílích, kdy nebudete mít volnou už ani minutu. Budete vědět, co si nachystat do krabičky s sebou na oběd v práci, abyste si na jídle pochutnali i druhý den po ohřátí. K sestavení krabičkového menu na celý týden vám navíc bude stačit jen 15 ingrediencí.

Na co se v kuchařce těšit?
* 70 receptů, které zvládnete připravit do 30 minut včetně přípravy
* Recepty vhodné k ohřátí i druhý den v práci
* Originální tipy, jak v kuchyni ušetřit čas
* Efektivní krabičkování z 15 ingrediencí
* 12 sladkých rychlých dezertů nejen pro děti
* 10 lahodných krémových polévek
* Hlavní jídla s minimem zašpiněného nádobí
* Extra kapitola s recepty do mrazáku
* Nápady na pomazánky, se kterými na šunku a sýr zapomenete